ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Донесени неколку закони по скратена постапка – продолжува седницата за самораспуштање на Парламентот

Собранието попладнево без расправа во рамки на 131. седница донесе неколку закони по скратена постапка. Беа донесени Законот за...

Власта инсистира да се усвојат закони – опозицијата бара Собранието да се распушти денеска

Иако веќе јавноста знае дека Собранието ќе го чека последниот рок за распуштање, кој е на 16 февруари, опозицијата повторно побара...