ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Пендаровски ќе го потпише указот за Законот за ратификација на Северноатлантскиот сојуз

Претседателот на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски денеска ќе го потпише указот за прогласување на Законот за ратификација на Северноатлантскиот договор.