ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Големиот шумски пожар на грчкиот остров Закинтос

Големиот шумски пожар што изби доцна синоќа на грчкиот остров Закинтос, според локалните медиуми, делумно е ставен под контрола, а противпожарните сили...