ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Евакуиран австрискиот претседател поради закана со бомба

Поради закана со бомба, евакуиран австрискиот претседател Александер ван дер Белен. Тој бил во зградата во дворецот Хофбург во миговите кога стигнала...