ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Граѓаните на протест – „Усје“ загадува – за директорот пехар за „трујач на годината“, но тој го одби

Движење за чист воздух, со 1-минутен молк за жртвите од загадениот воздух, го започна протестот против загадувањето на воздухот пред Цементарница УСЈЕ,...