ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Заев: Секое одложување на изборите е на штета на здравјето на граѓаните, на штета на економијата и на демократијата

Секое одложување на изборите е на штета на здравјето на граѓаните, на штета на економијата и на демократијата. Лесно е да се...