ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Тешка сообраќајна незгода го потресе Задар – загинаа две лица, а други две завршија во болница

Во тешка сообраќајна несреќа која вчера го потресе Задар загинаа две момчиња. Според информациите на тамошните медиуми, 20-годишен возач...