ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Повторно забранет влез за новинари во Уставен суд

И денешната посета на холандскиот амбасадор Дирк Јан Коп во Уставниот суд ќе помине без новинари и прашања. Дозволен...