ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Маж на 63 години втора жртва на коронавирусот – бројот на заболени порасна за нови 22 случаи, вкупно има 136 лица

Втора жртва на коронавирусот е 63-годишен маж од Дебар, чија состојба во текот на изминатата ноќ нагло се влошила. Билансот пак на...