ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

„Почнуваме со АфтерКовид party…Afterwork“ – дали ова е во ред?

На социјалната мрежа Фејсбук, креирани се и првите настани откако Владата донесе одлука од четврток да се отворат угостителските објекти.