ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Италијанската полиција на заболенните им доставува боци со кислород

Полицијата во Бергамо, северна Италија, им помага на заболените луѓе со тоа што дистрибуира боци со кислород од тие кои не преживеале.