ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

На 103 години почина легендарниот глумец Кирк Даглас

Една од првите холивудски ѕвезди, легендарниот глумец Кирк Даглас, почина ноќеска на 103 годишна возраст. Одигра повеќе од 90 улоги, од тоа...