ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Економија по Ковид-19: „Товарот врз грбот на сиромашните, богатите нема да го почувствуваат“

Најголемиот економски товар по кризата со Ковид-19 ќе падне врз сиромашните, а богатите и големите компании ќе ја надминат ситуацијата како воопшто...

„2-3 недели пред кризата ни кажуваа дека имаме ликвиден буџет, сега државната каса е празна“, вели Миновски

Поранешниот министер за финансии и поранешен директор на УЈП Кирил Миновски е гостин вечерва на „КликПлус“ на ТВ21. Тој зборува за економските...