ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Северна Кореја потврди дека ја уништила канцеларијата за врски со Јужна Кореја

Северна Кореја потврди дека ја уништила канцеларијата за врски меѓу двете Кореи во пограничниот град Кесонг. Официјалната севернокорејска новинска...