ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Во Киев нападнат шеф на клан – меѓу напаѓачите и македонски државјанин

Вчера беше нападнат и тешко ранет шефот на Кавачкиот клан Радој Звицер, а напаѓачите за брзо се уапсени.