Tag Results:

Кешник Бектеши

Враќање на животот во нормала: Предложени олеснителни мерки, но полицискиот час останува ист

Полека на повидок е враќање на животот во нормала. Комисијата за заразни болести предложи план за ублажување на рестриктивните мерки кои ќе...