ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Отворено писмо до граѓаните во Република Македонија од амбасадорот на САД, Кејт Мари Брнс

Амбасадорката на САД, Кејт Брнс, се обрати до граѓаните со отворено писмо во кое се осврнува на состојбата со коронавирусот и помошта на...