ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Вонредна состојба во Казанската Област поради експлозија во дистрибутивна станица за гас

Во Казанската Област денеска е воведена вонредна состојба откако се излеа и се запали гас во дистрибутивната станица, при што загина едно...