ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Судијката Васка Николовска Масевска: Бојан Јовановски и Катица Јанева виновни се!

Судијката Васка Николовска Масевска почна да го чита обвинението за Бојан Јовановски - Боки 13 и Катица Јанева во денешното носење пресуда...