ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Трамп размислува да прогласи национална катастрофа поради Ковид-19

Американскиот претседател Доналд Трамп размислува да прогласи национална катастрофа, со цел да „ослободи“ средства за одговор на сојузните влади на пандемијата на...