ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Другата страна на платежните картички – поразителна статистика дека живееме во сиромаштија

Платежни картички за над 324 илјади граѓани ќе додели Владата со цел рестартирање на македонската економија. Но токму оваа бројка дава една...

АФПЗРР: До крај на април да се искористат ланските картички за зелена нафта

 Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој, ги известува сите корисници на мерката „зелена нафта“ дека рокот на минатогодишните картички...