ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Полицијата потврди: Возачот намерно влетал во карневалската поворка

Мажот кој денеска со автомобил влета во карневалската поворка во германскиот град Волкмарсен и притаа повреди најмалку 30 лица, вклучувајќи и деца,...