ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Капиталните инвестиции се реализирани 10 %, Сугаревски: Проектите се реализираат без проблем

Пандемијата не смее да претставува пречка за изградбата на патиштата, железницата, гасификацијата, водовод и канализација. Во првото тримесечје имаме добро реализирање на...