ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Почитувајте ги мерките, инспекциските служби интензивно со сите капацитети на терен

 Инспекциските служби интензивно работат на терен за да се обезбеди почитувањеето на мерките донесени од Владата за спречување на ширење на коронавирусот...