ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

НАТО го зајакнува капацитетот на Македонија за полесно да се справи со кризата

Македонија го користи системот за командување со инциденти од следната генерација на НАТО (NICS) за да го координира својот национален одговор на...