ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Кандидат мандатар од ВМРО-ДПМНЕ ќе биде Христијан Мицкоски

ВМРО-ДПМНЕ ја претстави идејата за кандидат мандатар, и беше донесена едногласна одлука, кандидат за мандатар да биде проф. д-р Христијан Мицкоски, велат...