ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

По секој дожд канализацијата во Тетово излегува на површина, жителите стравуваат од некоја заразна болест

Поради дождот, црните води од канализацијата во населбата 166 излегоа на површина. Жителите велат дека секогаш кога има дожд, тие не можат...

Револтирани, жителите на Чајле на протест – асфалтиран патот без да се постави канализација

Жителите на село Чајле протестираа поради тоа што Министерството за транспорт и врски започна со асфалтирање на патот Чајле – Форино, а...