ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Камионџиите го „окупираа“ градот, протестираа поради зголемената акциза на нафтата

Колона од камиони, автобуси, комбиња со вклучени сирени. Неколку минути се движеа низ центарот на Скопје, од Собранието, па се до Владата....

Камионџиите кои чекаат на италијанско-словенечката граница добија храна и вода

Камионџиите кои чекаат на италијанско-словенечката граница добија вода и храна која им ја обезбеди Амбасадата на Северна Македонија во Словенија, јави дописникот...