ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Хрватска: Потврден нов десетти случај на коронавирус

Министерот за здравство Вили Берош на денешната прес конференција истакна дека десеттиот случај на коронавирус во Хрватска е регистриран.