ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

И со корона и со канцер од каменоломите – жителите на Лабуништа на мака со тие што ископуваат минерални суровини

Ниту во време на пандемија, жителите на Лабуништа немаат мир од каменоломите околу ова струшко село. Од 5 каменоломи...