ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Во пожар изгоре голем дел од куќа во тетовско Камењане

 Во пожар во тетовско Камењане ноќеска изгоре поголем дел од куќа, повредени нема.  Пожарот избувнал околу полноќ, а е изгаснат два часа...