ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Мицкоски „фатен“ како прави прекршок – седел во кафеана, ги прекршил протоколите за Ковид-19

Откако е донесена одлуката за отворање на угостителските објекти, пазарните инспектори извршиле инспекции на терен. Инспекциите се прават во координација цо МВР...