НАЈНОВА ВЕСТ

Дел од демонстрантите пред зградата на РТС – запалени неколку контејнери

Неколку контејнери горат пред зградата на Радио Телвизија Србија откако дел од демонстрантите од пред зградата на Собранието се упатија кон РТС.

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Освен гостите, ги посетија и инспекторите! – Угостителите бараат олеснување на мерките, со ваков протокол тешко се работи

„Улица „Македонија“ денеска „заживеа“ бидејќи кафулињата пуштија музика и ги отворија вратите, подготвени за да ги дочекаат првите клиенти“, истакна репортерката на...