ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Прв случај на Ковид-19 во Јужна Африка

Во Јужна Африка денеска е регистриран првиот пациент од новиот коронавирус, кој неодамна се вратил од Италија. – Националниот...