ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Поради новиот полициски час, од утре измени во возниот ред на ЈСП и изменето работно време на билетарниците

Ве информираме дека од утре, среда (8.04.2020 год) согласно одлуката на Влада на РСМ за забрана за движење на сите граѓани од...