ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Поставување на 21 огрлица на ул. Христофер Жерафович, крак 6

ЈП Водовод и канализација – Скопје продолжува со активности за обновување и подобрување на водоводната мрежа во град Скопје.

Неплатените сметки за вода може да се платат на рати и без камата

ЈП „Водовод и Канализација“ – Скопје спроведува акција за наплата на долговите на рати без камата. Од ЈП „Водовод...

Екипите на ЈП Водовод и канализација – Скопје на терен по вчерашото силно невреме проследено со силен ветер

По вчерашното невреме проследено со силен ветер кој го зафати градот Скопје, од раните утрински часови екипите ЈП Водовод и канализација -...