ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Одбиена жалбата, Јово Вангеловски официјално разрешен

Жалбениот совет при Врховниот суд на Република Северна Македонија на вчерашната седница расправаше по повод поднесената жалба од поранешниот Претседател - судија...

На Јутјуб објавени снимки на кои се слуша разговор меѓу Милошоски и Вангеловски

Пет прислушувани разговори се објавени денеска на Јутјуб, на кои наводно се слуша гласот на пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ Антонио Милошоски, како меѓудругото...