ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Јаулески: Дали поради коронавирусот сакате да ги одложите изборите? Каевски: Ова е несериозно прашање

Јаулески постави прашање до Каевски: „Дали е вистина дека поради коронавирусот и анкетите кои се поразителни сакате да ги одложите изборите?