ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Боки за „фамозната“ торба: „Не сум ја допрел, потоа дознав дека имало пари, Милевски му ја врати на Камчев“

Бојан Јовановски денеска даде одговор за „фамозната“ торба од Луј Витон. Тој категорично тврди дека не ја допрел, ниту знаел дека во...