ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Охриѓанец и неговото куче станаа хит на социјалните мрежи

Охриѓанецот Јонче Спироски и неговото паметно куче Алекс станаа хит на социјалните мрежи. Во продолжение погледнете за што се...