ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Јовевска: Државата сега располага со ограничени средства и се прави распоред на силите

Потпретседателот на Стопанската комора, д-р Јелисавета Јовевска во „Click Plus“ на ТВ21 изјави дека државата сега располага со ограничени средства и се...