ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

„За македонските работи“ – Дали Бугарија станува нова Грција?

По завршување на самитот на ЕУ станува неизвесен понатамошниот тек на  македонската интеграција. Веднаш откако заврши онлајн самитот во Загреб, Борисов одржа...