ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Бектеши:ДУИ останува на ставот дека не треба кратење на платите во јавната администрација

Демократската Унија за Интеграција (ДУИ) и понатаму стои на ставот дека во моментот не треба да се направи кратење на платите во...