НАЈНОВА ВЕСТ

Демонстрантите упаднаа во Собранието во Србија – интервенира полицијата

Неколку стотици граѓани се собраа пред српскиот парламент во знак на протест против враќањето на рестриктивните мерки и повторното воведување полициски час,...

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Владата објави Јавен повик за интервентна набавка на заштитни маски со цел спречување на последиците од коронавирусот

Владата на Република Северна Македонија објави Јавен повик https://vlada.mk/node/21153 за интервентна набавка на заштитни маски со цел спречување на последиците од коронавирусот КОВИД –...