ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

„Предлогот за јавен обвинител да доаѓа од квалитетен совет на јавни обвинители“, вели Трајковска

Правниот експерт и советник Мирјана Лазарова Трајковска во дебатниот магазин „Click Plus“ на ТВ21 порача дека предлогот за јавен обвинител треба да...

Како според Лазарова-Трајковска треба да се избира државен јавен обвинител?

Правниот експерт и советник на Претседателот, Мирјана Лазарова Трајковска во дебатата „Click Plus“ на ТВ21 посочи на кој начин треба да се...