ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Спасовски упати јавен апел до ВМРО-ДПМНЕ за предлог на министер за труд и социјална политика

Премиерот Оливер Спасовски на својот фејсбук профил упати јавен апел до опозициската ВМРО-ДПМНЕ за предлог за избор на министер за труд и...