ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Силен земјотрес регистриран во јапонскиот округ Нагано

Земјотрес со интензитет од 5,5 степени според Рихтеровата скала денеска е регистриран во јапонскиот округ Нагано. Не е издадено...