ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Макрадули: Јас верувам во науката – на факултет кога бев џабе се палеа свеќи и молеа за полесни задачи

Заменик министерот во Министерството за животна средина и просторно планирање Јани Макрадули на својот Фејсбук профил посочи дека министерот Венко Филипче се...

„Еко клуб“ и отпадот ги скара партиите, Макрадули: „Инспекторатот достави материјал во Обвинителство“

Државниот инспекторат за животна средина ги доставил сите извештаи од инспекциските надзори кои се правеле во текот на целата година до...