ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

За прв пат по 23 години извезено свежо јагнешко месо во Јордан

За прв пат по 23 години е извезено свежо разладено јагнешко месо во Јордан. Се работи за извоз на 2.000 јагниња, откупено...