НАЈНОВА ВЕСТ

Дел од демонстрантите пред зградата на РТС – запалени неколку контејнери

Неколку контејнери горат пред зградата на Радио Телвизија Србија откако дел од демонстрантите од пред зградата на Собранието се упатија кон РТС.

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Димковски: Откупот на јагнето намален, очекуваме со мерката сточарите да го зголемат бројот на стадото

Откупот на јагнето во моментот е со забавено темпо и е намален, за разлика од минатата година, со што очекуваме дека преку...